Siirry sisältöön

Toimitusehdot

Tiivistelmä

  • Ilmainen toimitus Suomeen yli 30€ ostoksille
  • 30 päivän ILMAINEN palautusoikeus ja 100% tyytyväisyystakuu (palautettava tuote voi olla käytetty, mutta sen tulee olla uudenveroinen)
  • Ilmoita palautuksesta AINA etukäteen joko sähköpostitse info@saastopaa.fi,yhteydenottolomakkeen kautta tai vastaamalla sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Ilmoita viestissäsi aina yhteystietosi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet
  • Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää

Voimassa 2.11.2020 alkaen

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Ekovesi Oy. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Laskutusosoite

Ekovesi Oy
Pappilantie 24 as 1
70300 Kuopio

Varaston osoite

Ekovesi Oy
Pappilantie 24 as 1
70300 Kuopio

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta säästöpää.fi ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.  Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen sisältö
  • Tilauksen hinta eriteltynä & loppusumma
  • Laskutusosoite & toimitusosoite

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Enterpay Lasku yritykselle:

Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

  

Toimitusaika

Posti ja Matkahuolto toimittaa pakettilähetykset yleensä 1-3 vuorokaudessa, Postin kirjelähetysten kohdalla toimitusaika on yleensä 2-5 vuorokautta. Toimitamme sähköpostitse seurantakoodin pakettilähetyksille. Kiireisissä tapauksissa suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin. Emme valitettavasti pysty seuraamaan kirjelähetysten kulkua.

Toimitustapa ja toimituskulut

Yli 30€ ostoksille ilmainen toimitus Suomeen. Alle 30€ ostoksille kiinteä 4,5€ toimitusmaksu.

 

 Vaihto- ja palautusoikeus

 Asiakkaalla on 30 vuorokauden, ilmainen palautusoikeus. Palautus tehdään Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroinen, puhdas ja myyntikuntoinen. Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana: se on likainen, pinnoite on naarmuuntunut esimerkiksi asennettaessa tai pakkauksesta puuttuu osia , emme voi palauttaa tuotteen hintaa kokonaan. Tällaisissa tapauksissa palautettava hinta sovitaan tapauskohtaisesti. 

Jos asiakas maksaa palautuslähetyksen toimituskulut itse, emme jälkikäteen korvaa tällä tavoin syntyneitä kustannuksia, koska tarjoamme ilmaisen asiakaspalautusmahdollisuuden. Lisäksi emme lunasta Postiennakolla lähetettyjä palautuksia emmekä korvaa tällaisen lähetyksen kuluja.

Mikäli sinulle lähetetään viallinen tuote, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@saastopaa.fi. Kuvaile vika mahdollisimman tarkasti ja lisää viestiin kuvia/video, mikäli mahdollista.

 

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa etukäteen

Kun haluat palauttaa tilauksen, ota yhteyttä joko sähköpostitse info@saastopaa.fi, yhteydenottolomakkeen kautta tai vastaamalla sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Ilmoita viestissäsi aina yhteystietosi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@saastopaa.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio toimitustavasta riippuen Postiin tai Matkahuoltoon.

 

Takuu

Mikäli tuotteesi on viallinen, ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Myymillämme osilla on kahden vuoden takuu. Takuu ei koske virheellisen asennuksen tai käytön vuoksi vaurioituneita tuotteita. Joskus keittiön hanan nivelen O-rengas alkaa vuotamaan, kun siihen vaihtaa Säästöpää-suuttimen. EkoVesi Oy ei ole vastuussa pettäneen O-renkaan aiheuttamista vuodoista eikä sen seurauksista

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Kaikki asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti.
Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

Ylivoimainen este

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilausta kohtuullisessa ajassa eli 30 päivän sisällä.