Ota yhteyttä: info@saastopaa.fi

Miksi taloyhtiöön kannattaa laittaa Säästöpää-suuttimet?

SÄÄSTÄT RAHAA JA VETTÄ

Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista on taloyhtiösi talouteen. Säästät suuttimien hankintahinnan taloyhtiösi vesi- ja lämmityskuluissa takaisin jopa puolessa vuodessa

VÄHENNÄT YMPÄRISTÖN KUORMITUSTA

Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää taloyhtiösi ympäristölle aiheuttamaa kuormitusta. Luonto kiittää!

PUHTAAMPI JA MUKAVAMPI

Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet taloyhtiösi hanoista hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

REILU JA RISKITÖN

Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Lisäksi saat 2 vuoden toimivuustakuun.

Taloyhtiön vedensäästö

Säästöpää-suuttimilla 30 asunnon taloyhtiö voi säästää vesi- ja lämmityskuluissa jopa 2901,82€ vuodessa

Hankkimalla Säästöpää-suuttimet pienennät merkittävästi taloyhtiösi vedenkäytöstä ympäristölle tulevaa haittaa. Mikä parasta, taloyhtiö hyötyy siitä myös itse säästämällä rahaa tuhansia euroja vuodessa! Säästöpää-suuttimet säästävät itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Ja sen jälkeen kaikki on plussaa sekä sinulle, taloyhtiöllesi, että ympäristölle!

Vaihtamalla taloyhtiösi hanoihin Säästöpää-suuttimet saat tehokkaan ja edullisen tavan säästää vettä ja energiaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Säästöpää-suuttimien avulla suihkussa käynnistä ja käsienpesusta tulee miellyttävämpää, koska ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää. Lisäksi vältytään turhilta ja ikäviltä roiskeilta.

Tyytyväiset asiakkaat ja todistetut säästöt ovat parhaita puolestapuhujia tuotteellemme. Sinäkin voit hankkia taloyhtiöösi vedensäästösuuttimet, jotka voivat säästää 30 asunnon taloyhtiössä jopa 2901,82€ vuodessa.

Säästöpää suuttimien hankinta on taloyhtiölle pieni investointi, ja se maksaa itsensä takaisin nopeasti. Yleensä alle vuodessa.

Säästöpään 4 askelta vedensäästöön:

Ilmainen kartoitus

Säästöpää-asiantuntija mittaa vedenvirtauksen lähtötilanteen taloyhtiösi hanoista

Yksilöllinen ratkaisuehdotus

Säästöpää-asiantuntija valitsee juuri teidän vedenkäyttöönne sopivat tuotteet

Säästöpään asennus

Asennus tehdään AINA sovitussa ajassa, parhaimmillaan jo samana päivänä.

Ilmainen raportointi

Asennuksen jälkeen saatte raportin, josta ilmenee paljonko kokonaisvirtaus vähentyi.

Katso, miten Säästät