Siirry sisältöön

Kodin vedensäästö

Säästöpää-suuttimilla säästät vesi- ja lämmityskuluissasi jopa 163,90€ vuodessa

Hankkimalla Säästöpää-suuttimet pienennät vedenkäytöstä johtuvaa ympäristön kuormitusta. Mikä parasta, hyödyt siitä myös itse taloudellisesti säästämällä rahaa! Säästöpää-suuttimet säästävät itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Ja sen jälkeen kaikki on plussaa sekä sinulle, että ympäristölle!

Vaihtamalla hanoihisi Säästöpää-suuttimet saat tehokkaan ja edullisen tavan säästää vettä ja energiaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Säästöpää-suuttimien avulla suihkussa käynnistä ja käsienpesusta tulee miellyttävämpää, koska ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää. Lisäksi vältytään turhilta ja ikäviltä roiskeilta.

Saat suuttimet suoraan kotiovellesi toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Voit aloittaa säästämisen riskittä, sillä sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu tuotteillemme. Jos jostain syystä veden säästäminen tuntuukin turhalta tai et muuten ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Ei riskiä!

Ota yhteyttä

Miksi kotitaloon kannattaa laittaa Säästöpää-suuttimet?

 • SÄÄSTÄT VETTÄ JA RAHAA

  Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista tulee sinulle itsellesi. Säästät suuttimien hankintahinnan vesi- ja lämmityskuluissasi takaisin muutamassa kuukaudessa.

 • VÄHENNÄT YMPÄRISTÖN KUORMITUSTA

  Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää ympäristön kuormitusta. Luonto kiittää!

 • PUHTAAMPI JA MUKAVAMPI

  Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet hanoistasi hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

 • REILU JA RISKITÖN

  Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 2 vuoden toimivuustakuu.

Säästösuuttimet verkkokaupastamme

Aloita vedensäästö helposti

Katso, miten Säästät

homeearththumbs-upcheckmark-circle