SÄÄSTÄT VETTÄ JA RAHAA

Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista tulee sinulle itsellesi. Säästät suuttimien hankintahinnan vesi- ja lämmityskuluissasi takaisin muutamassa kuukaudessa.

VÄHENNÄT YMPÄRISTÖN KUORMITUSTA

Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää ympäristön kuormitusta. Luonto kiittää!

PUHTAAMPI JA MUKAVAMPI

Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet hanoistasi hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

REILU JA RISKITÖN

Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun.  Kaikilla tuotteilla on lisäksi 2 vuoden toimivuustakuu.

Kodin vedensäästö

Säästöpää-suuttimilla säästät vesi- ja lämmityskuluissasi jopa 163,90€ vuodessa

Hankkimalla Säästöpää-suuttimet pienennät vedenkäytöstä johtuvaa ympäristön kuormitusta. Mikä parasta, hyödyt siitä myös itse taloudellisesti säästämällä rahaa! Säästöpää-suuttimet säästävät itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Ja sen jälkeen kaikki on plussaa sekä sinulle, että ympäristölle!

Vaihtamalla hanoihisi Säästöpää-suuttimet saat tehokkaan ja edullisen tavan säästää vettä ja energiaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Säästöpää-suuttimien avulla suihkussa käynnistä ja käsienpesusta tulee miellyttävämpää, koska ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää. Lisäksi vältytään turhilta ja ikäviltä roiskeilta.

Saat suuttimet suoraan kotiovellesi toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Voit aloittaa säästämisen riskittä, sillä sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu tuotteillemme. Jos jostain syystä veden säästäminen tuntuukin turhalta tai et muuten ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Ei riskiä!

Katso, miten Säästät